Pandekagedej:
90 g hvedemel
3 dl sødmælk
2 sammenpiskede æg
½ tsk salt
smør til stegning
Sur-sød sauce:
1 ½ dl grønsagsbouillon
4 spsk rødvinseddike
4 spsk sukker
1 spsk soyasauce
2 tsk Maizena
25 g ost til gratinering
Fyld:
2 gulerødder i tynde skiver
1 porre snittet fint
2 stænger bladselleri i tynde skiver
1 rød peberfrugt i små tern
2 kartofler i meget tynde stave
100 g majs
100 g bønnespirer
2 spsk olie
Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager.
Sauce: Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog.
Maizena og soya sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens.
Grønsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde.
Olien varmes og gulerødderne steges.
Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer.
Steg til sidst 2-3 min. ekstra.
Sørg hele tiden for at vende grønsagerne godt.
Saucen hældes over grønsagerne, og det hele steger et par minutter.
Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad.
Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C.
Serveres med grøn salat.