Logo

Pølsegifler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl Lunkent vand
25 g Gær
75 g Smør eller margarine
450 g Hvedemel
1 dl Ymer
1 Æg
Æg til pensling

Fyld:
8 Wienerpølser
Sød sennep

Vand og gær røres sammen. Fedstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 min. Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 min. og pensles med æg.

Bages i en 200° varm ovn i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her