Logo

Rugflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl mælk
1 dl ymer
1 tsk salt
30 g gær
250 g groft rugmel
100 g solsikkekerner
500 g hvedemel
æggehvider til pensling

Mælk, ymer, salt, gær og rugmel røres godt sammen og står fra aften til næste dag.
Melet tilsættes gradvis, og dejen æltes smidig.
Dæk fadet og lad den hvile en halv times tid.
Form dejen til 12 små brød af form som flûtes.
Dæk dem med bagepapir, så de ikke får træk, og lad dem hæve en times tid et lunt sted.
Brødene pensles og ridses.
De stilles i en 200°C varm ovn i 12-14 minutter.
De færdigbagte flûtes køles af på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her