Logo

Ostelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke knuste Digesitve kiks
200 g smeltet smør
½ l. piske fløde
1 bakke buko frisk-ost
200 g flormelis

De knuste kiks blandes med det smeltede smør.
Og kommes i bunden af en springform. Dette stilles til afkøling evt.
natten over i køleskabet.
Fløden, osten og flormeliset piskes sammen og kommes ovenpå
kiksebunden.
Herefter stilles det i køleskabet i ca 1 time.
Der kan hvis det skal gå hurtigt, stilles i fryseren i ca. 15 min og
derefter pyntes den med frisk frugt efter årstiden eller henkogt
frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her