Bund:
100 g smør
150 g hvedemel
1 spsk koldt vand
Fyld:
2 æg
100 g flormelis (ca 2 dl)
200 g flødeost naturel
2 spsk kirsebærvin
Gele:
2 blade husblas
2 dl kirsebærvin
Bund:
Smørret skæres i mindre stykker og smuldres i melet.
Saml dejen hurtigt med koldt vand.
Læg den tildækket koldt i ca 1 time.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (ca 22 cm) med dejen.
Fyld:
Pisk æggeblommerne med flormelis og rør det sammen med flødeosten.
Tilsæt kirsebærvin.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ned i osteblandingen. Hæld den over dejen og bag kagen midt i ovnen.
Afkøl ostekagen.
Gele:
Husblasen udblødes og smeltes i den varme kirsebærvin, som derefter
sigtes over kagen.