Logo

Ostekage med vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
100 g smør
150 g hvedemel
1 spsk koldt vand

Fyld:
2 æg
100 g flormelis (ca 2 dl)
200 g flødeost naturel
2 spsk kirsebærvin

Gele:
2 blade husblas
2 dl kirsebærvin

Bund:
Smørret skæres i mindre stykker og smuldres i melet.
Saml dejen hurtigt med koldt vand.
Læg den tildækket koldt i ca 1 time.
Rul dejen ud og beklæd en smurt tærteform (ca 22 cm) med dejen.

Fyld:
Pisk æggeblommerne med flormelis og rør det sammen med flødeosten.
Tilsæt kirsebærvin.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt ned i osteblandingen. Hæld den over dejen og bag kagen midt i ovnen.
Afkøl ostekagen.

Gele:
Husblasen udblødes og smeltes i den varme kirsebærvin, som derefter
sigtes over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her