150 g mørk kogechokolade
150 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
60 g hvedemel
Pynt:
50 g mørk kogechokolade
Guldstøv
Smelt 150 g chokolade i mikroovnen ved 300W i 3 min.
Rør smør og sukker godt sammen med en håndmixer, til det er lyst og luftigt.
Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smørblandingen.
Hæld nu dejen i en lille bradepande med bagepapir (ca. 6x21cm) og stil kagen midt i den kolde ovn.
Indstil ovnen på 175°C og bag kagen i ca. 30 minutter.
Sluk ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ca. 10 minutter.
Løft forsigtigt kagen ud af formen og lad den køle af på en bagerist.
Skær kanterne af og skær dernæst chokoladekagen igennem 5 gange på langs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage.
Fjern forsigtigt kagerne fra papiret.
Smelt resten af chokoladen i mikroovnen ved 300W i 1-1 ½ minut og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul.
Pynt kagestykkerne med chokoladen og drys med guldstøv.
Lad chokoladen stivne.
Kagen kan fryses hel inden den pyntes og gemmes til en senere lejlighed.
Lad kagen tø op ved stuetemperatur i ca. 5 timer.
Skær kagen ud og pynt med chokolade og guldstøv.