14 stk
400 g hvedemel
1 spsk bagepulver
2 spsk kakao
110 g brun farin
2 æg
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 ½ dl mælk
4 spsk solsikkeolie
175 g hvid chokolade
175 g mørk chokolade
Kakao til drys
Forvarm ovnen til 190º, sæt 14 muffinforme på en plade.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao ned i en skål og rør sukkeret i. Laven fordybning i midten. Pisk æggene sammen med cremefraiche, mælk og olie og rør blandingen i de tørre ingredienser. Pisk det godt sammen til det bliver en tyk og blød dej. Hak både hvid og mørk chokolade i små stykker og rør stykkerne i dejen. Kom dejen i formene og fyld dem næsten helt op. Bag kagerne 25-30 min. til de er flot hævede og føles faste. Afkøl dem på en bagerist og drys med kakao.