marcipan
frugtfarve
Ælt gul frugtfarve i ⅔ af massen og grøn frugtfarve i resten.
Marcipanroser:
Tril kugler med en diameter på ca. 2,5 cm.
Rul dem ud i korte ”pølser” og rul dem igen ud i ca. 1,5 mm tykkelse
mellem to stykker plastic.
Skær stykket igennem på langs og form hver del i hånden til en rose, så
rosens top er er den ujævne kant.
Rul stykket sammen og form samtidig rosen ved, at overkanten et par
steder bukkes om.
Skær roserne til i bunden.
Marcipanblade:
Form små kugler af den grønne marcipan og spids dem til.
Pres dem i form mellem to stykker plastic.
Brug fingeren og lad spidsen være bladets stilk.
Tegn bladenes årer med en kniv gennem plasticen.
Lad marcipanfigurerne tørre 1-2 timer på bagepapir, inden de limes fast
til hjertekagen med lidt æggehvide, brug evt. fingeren eller en pensel.