Bund:
4 dl hvedemel
150 g smør
1 æg
Fyld:
3 dl piskefløde
1 æg
1 spsk Maizena
3 spsk sukker
1-2 spsk vaniljesukker
500 g jordbær i skiver
1 dl ribsgelé
Hak hvedemel og smør sammen, tilsæt ægget og ælt det hurtigt sammen til en dej. Brug evt. foodprocessor. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min.
Pisk fløde, æg, Maizena og sukker sammen i en gryde. Lad det koge op under omrøring til en tyk creme og smag til med vaniljesukker.
Afkøl.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform med aftagelig bund. Prik dejen og bag tærtebunden ved 200° i 15-20 min. Afkøl.
Fordel cremen i tærtebunden, læg de skivede jordbær dekorativt ovenpå. Smelt ribsgeléen og fordel den over jordbærrene. Lad tærten stå koldt, til geléen er stivnet.