Logo

Sprød kaneltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
175 g smør
2 dl sukker
1 æg
3 dl hvedemel
2 tsk kanel

Fyld:
3 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker

Garnering:
75 g mørk chokolade
1 spsk smør

Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir.
Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget.
Bland hvedemel og kanel og rør det i dejen.
Læg bagepapiret på en plade.
Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6
min ved 225°C på midterste rille.
Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af.
Lad dem blive kolde.
Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør.
Bred chokolade over en af bundene.
Pisk fløden til skum, tilsæt vaniljesukker og læg bundene sammenmed
flødeskummet.
Læg bunden med chokolade øverst. Server straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her