Dej:
175 g smør
2 dl sukker
1 æg
3 dl hvedemel
2 tsk kanel
Fyld:
3 dl piskefløde
1 tsk vaniljesukker
Garnering:
75 g mørk chokolade
1 spsk smør
Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir.
Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget.
Bland hvedemel og kanel og rør det i dejen.
Læg bagepapiret på en plade.
Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6
min ved 225°C på midterste rille.
Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af.
Lad dem blive kolde.
Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør.
Bred chokolade over en af bundene.
Pisk fløden til skum, tilsæt vaniljesukker og læg bundene sammenmed
flødeskummet.
Læg bunden med chokolade øverst. Server straks