Logo

Lynboller med æble og müsli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g blødt smør
1 dl sukker (90 g)
1 æg
1 ½ dl cremefraiche 18 %
2 æbler
2 dl müsli (gerne med nøder og tørret frugt)
ca. 5 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
perlesukker
 
Smør og sukker piskes sammen.
Æg og cremefraiche piskes i.
Æblerne rives groft direkte ned i dejen.
Müsli, hvedemel og bagepulver blandes i en skål og vendes i dejen.
Dejen er klæg og skal derfor tages op med to skeer og lægges på en
bageplade med bagepapir.
Perlesukker drysses over og bollerne bages i ca. 20 min. midt i ovnen ved
200ºC. Afkøles på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her