Logo

Lynboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller - Smager bedst varme og ny bagte.

75 g smør
1 dl mælk
40 g gær
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
4 ½ dl ( ca 275 g ) hvedemel

Smøret smeltes i en kasserolle, kom mælken i. Gæren smuldres ud i den lune væske. kom sukker, salt, æg og hvedemel i. Sæt bollerne på en bradepande og lad dem hæve et lunt sted i 15 minutter. Smør bollerne med et sammenpisket æg og bag dem i en varm ovn ved 200ºC i 10-12 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her