48 stk
50 g smør
3 dl mælk
100 g Karoline's Fromage Blanc - Kvark 0,5%
25 g gær
1 ½ sukker
1 ½ tsk groft salt
ca. 500 g hvedemel
Pensling: sammenpisket æg
Pynt: hvedemel eller groft salt
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
Hæld blandingen i en skål og tilsæt Fromage Blanc.
Rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage).
Slå dejen godt sammen med en grydeske.
Dæk skålen med et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 48 stykker.
Tril dem til minibrød - så de ligner citroner med spidse ender.
Læg kuvertbrødene på plader med bagepapir og lad brødene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
Pensl med æg og drys med hvedemel eller salt.
Bag kuvertbrødene midt i ovnen ca. 9 min. ved 250°C.
Brødene er fryseegnet.