![Knækbrød med spelt Prøv disse lækre og hurtige knækbrød med speltmel samt nigellafrø eller sesamfrø. Brug knækbrødet som morgenmad eller som mellemmåltid, også på farten med en skive pålæg eller ost samt grønt.](/images/articles/s2/2015/4/23/knækbrød-med-spelt.jpg)
500 gram speltmel
2 stk æg
200 gram vand
40 gram olivenolie
½ tsk havsalt
Et sammenpisket æg til pensling
Nigellafrø, sesamfrø eller speltmel til at strø med
Rør alle ingredienser sammen til en ensartet dej.
Lad dejen hvile i mindst en halv time.
Rul dejen tyndt ud til knækbrøds stykker (6 x 10 cm) med en kagerulle eller på en pastamaskine.
Pensl brødene med æg og drys det med nigella frø, sesamfrø eller speltmel.
Tænd ovnen på 275°C.
Lad knækbrødet hvil i en halv time
Bag det til det har fået farve.
Lad knækbrødene køle af på en rist.