Det er kagernes form og farve, som har givet dem navnet. Kagerne er fyldt med flødeskumscreme.
Dej:
100 g smør
2 dl vand
100 g hvedemel (1 ½ dl)
2-3 æg
Fyld:
½ portion creme (se Linser)
1 ½ dl piskefløde
Pynt: 200 g rå marcipan
lidt flormelis + kakao
Dej: Kom smør og vand i en gryde og bring det til kogepunktet.
Kom melet i på en gang og rør godt, til blandingen har samlet sig.
Tag gryden fra varmen og rør æggene i et ad gangen - dejen skal være så fast i konsistens, at den ikke flyder ud under bagningen.
Kom dejen i en sprøjtepose med bred tylle og sprøjt 8 cm lange og 3 cm brede stænger på bagepapir lagt på bagepladen.
Bag kagerne ved 200°C i 20-25 minutter.
Åbn ikke ovndøren under bagningen, så falder kagerne sammen.
Skær et låg af kagerne straks efter de er bagte, så dampen kan slippe ud.
T
ilbered cremen og lad den svale af.
Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Fyld kagerne hermed.
Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir - drys evt. med lidt flormelis.
Udstik runde plader på ca. 8 cm i diameter.
Rul dem lidt ovale og læg marcipanen på kagerne.
Drys med sigtet kakao.
Tips: Hvis kagerne bliver bløde, før fyldet kommes i, kan de tørres i ovnen ved 150°C, til de føles sprøde igen.