Logo

Pavlova med hindbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggehvider
2 dråber citronsaft
160 g flormelis med citronsmag
1 tsk Maizena
 
Hindbærcreme:
2 dl piskefløde
2 dl fromage frais med hindbær
125 g hindbær
ca. 2 spsk sukker efter smag
 
Pisk æggehviderne halvstive med citronsaften.

Hæld forsigtigt halvdelen af flormelisen i og pisk æggehviderne helt stive.
Bland resten af flormelisen med Maizena og sigt det over hviderne.

Vend det forsigtigt ind i marengsen.
Tegn en cirkel på 20 cm. i diameter på et stykke bagepapir.
Vend papiret og læg det på bageplade. Læg marengsmassen inden for cirklen og glat den ud med bagsiden af en ske.
Kør skeen rundt, så der dannes en let fordybning i midten.
Bag bunden 1 ¼-1 ½ time ved 100°C med ovndøren på klem.
Køl bunden af og træk forsigtigt papiret af.
Læg bunden på et kagefad.
Pisk fløden stiv, vend fromage frais og hindbær i og smag til med sukker.
Kom hindbærcremen på bunden og pynt med hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her