Dej:
50 g gær
2 ¾ dl kærnemælk.
1 æg
1 tsk salt
1 ½ spsk sukker
100 g smeltet margarine ( evt. Becel)
500 g hvedemel.
Fyld til Kanelhorn:
50 g margarine
1 ¼ dl brun farin
2 tsk kanel.
Disse skal pensles med 1 pisket æg og drysses med kanel/sukker blanding
Fyld til Mokkahorn:
20 g margarine
2 spsk sukkr
1 tsk kakao
1 spsk pulverkaffe.
Disse skal ikke pensles, men pyntes med glasur.
2 dl flormelis røres med 1-2 tsk stærk kaffe.
Fyld til Marcipanhorn:
100 g reven marcipan røres sammen med
½ pisket æggehvide.
Disse skal ikke pensles med æg. men pyntes med glasur.
2 dl flormelis røres med 1-2 tsk appelsinsaft eller citronsaft.
Rør gæren ud i let varmet kærnemælk, ( lunes lidt i en mikroovn, men kun lidt.)
Resten af ingredienserne kommes i, og dejen æltes godt igennem til den har en ensartet konsistens.
Stil den til hævning i ca. ½ time.
De tre slags fyld røres og stilles klar.
Dejen slås ned og deles i 3 lige store dele, der rulles ud, så de bliver runde.
Brug en middags tallerken til at måle med, skrab derefter det overskydende dej væk og lav 8 lige store trekanter af hver cirkel.
Læg lidt fyld på hver trekant på det bredeste stykke og rul sammen mod spidsen. Læg spidsen nedad og lad efterhæve 10 min.
Uanset hvilket af fyldet man vælger, skal de bages i ovnen i ca. 15 min.