Logo

Kanelhjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør, stuetemperatur
1 ½ dl sukker
2 æg str. M
½ tsk kardemomme
½ tsk hjortetaksalt
½ kg hvedemel
æg til pensling

Pynt:
kanel
perlesukker

Rør smør og sukker sammen.
Tilsæt æg.
Bland kardemomme og hjortetakssalt med hvedemel.
Rør det hele sammen.
Lad dejen hvile i køleskabet i ½ time.
Rul den tyndt ud på et melet bord.
Stik ca. 30 hjerter ud med en form.
Pensl med æg.
Drys med kanel og perlesukker.
Bages i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 190ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her