Logo

Kaffehorn - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej til horn:
250 g margarine
250 g hvedemel
1 dl kærnemælk

Vandbakkelsesdej:
75 g margarine
75 g hvedemel
1½ dl vand
3 æg

Vandbakkelsesdej:
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde.

Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt.

Æggene tilsættes et ad gangen.

Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg.

Dej til horn:
Fedtstoffet hakkes og blandes med melet.

Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt.

Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler.

Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen.

Dejen skæres i trekanter og rulles til horn.

Bages ved ca. 225°C til de er store og lysebrune
Pyntes evt. med smeltet chokolade.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her