200 g smør
250 g flormelis
3 æg
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Creme:
100 g smør
2 æggeblommer
75 g flormelis
½ dl stærk kaffe
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk stærk kaffe
Rør først fedtstoffet godt. Rør så flormelis og æg i.
Melet blandes med bagepulver og røres i dejen.
Fyld dejen i en smurt springform og bag den midt i en 175°C varm ovn i 1 time.
Prøv at stikke i kagen med en strikkepind.
Hænger dejen ikke ved, er kagen bagt.
Når den er helt kold, flækkes den.
Smørcreme:
Rør 100 g smør med 2 æggebkommer og 75 g flormelis, rør kaffen ganske langsomt i.
Læg kagen sammen med denne smørcreme.
Glasur:
Sigt 100 g flormelis og rør det til en glasur med 1 spsk stærk kaffe.
Smør det ovenpå kagen.
Fryseegnet.