Logo

Havrebrød, sødt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette havrebrød smager dejligt sødt på grund af sirup og sukker. Det smager selvfølgelig bedst lunt fra ovnen med et klat smør, men kan også bruges til eftermiddagshyggen en søndag eftermiddag.

 

1 stk.

 

1 dl havregryn (30 g)

2 spsk. sirup

25 g. smør (2 spsk.)

½ spsk.

Groft salt

1 spsk. sukker

2 dl vand

 

25 g. gær (½ pakke)

2 spsk. vand

ca. 350 g hvedemel (6 dl)

 

Bland havregryn, sirup, smør, salt og sukker. Bring vandet i kog, og hæld det i blandingen. Rør det godt sammen og lad blandingen blive lunken.

Smuldr gæren og rør den ud i vand. Ælt det sammen med havregrynsblandingen og ca. ¾ af melet. Ælt en sammenhængende dej under tilsætning af evt. mere mel.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her