4 dl håndvarmt vand
25 g gær
½ dl olie
1 ½ tsk salt
1 tsk sukker
75 g gult majsmel
ca. 500 g durumhvedemel
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet.
Arbejd dejen igennem og tilsæt hvedemel, så konsistensen bliver passende smidig.
Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time.
Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker.
Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24
cm i diameter.
Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød.
Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner.
Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med hvedemel og bag dem i 15-20 minutter ved 225°C på nederste rille.