275 g hvedemel
salt
100 g svinefedt
Bland hvedemel og salt.
Del fedtet i mindre stykker og gnid dem ind i melet med en gaffel eller med fingrene, til du har en grynet masse.
Tilsæt vand og ælt dejen i 5 min. til den er smidig og glat.
Tril den til en pølse, skær den i 12 stykker, og dæk den med et fugtigt
viskestykke.
Drys bordet med hvedemel og klap hver dejstykke ud til en plade, som du ruller til en cirkel, der er ca. 25 cm i diameter og meget tynd.
Bag tortillaerne en af gangen på en tykbundet, tør stegepande ved jævn
varme i ca. 1 min. på hver side, til den får små, hævede og brune pletter.
Medens den bager, har du tid til at rulle den næste ud.
Læg de bagte tortillaer i en stabel med bagepapir eller smørrebrødspapir imellem og dæk dem med et viskestykke.