Logo

Hvedetortillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(12 stykker)

250-300 g hvedemel
1 ½ tsk salt
1 ½ tsk bagepulver
godt ½ dl god planteolie
2 dl lunkent vand

Bland hvedemel, salt og bagepulver i et dejfad og kom olien i blandingen til det gryner.

Tilsæt lunkent vand, og rør det let sammen til en blød, men ikke flydende dej.
Skær dejen i 12 stykker, og form dem til små kugler.

Dæk dem til, og lad dem hvile.

Læg dejklumperne på et meldrysset bord, og tryk dem flade.

Rul dem ud til runde brød på ca. 15 cm i diameter.

Bag tortillaerne på begge sider på en pande.

Vend dem, når overfladen begynder at boble op.

Det tager mindre end et minut.

Læg dem oven på hinanden

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her