Logo

Hvedeskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. mælk
50 g gær
50 g margarine
500 g safir hvedemel
1 tsk salt
1 spsk sukker

Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og sukker tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og trilles i 2 lange pølser.
Pølserne skæres i 18 stykker, som stilles på plade.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid 10-12 minutter ved 200°C.
De aflange boller flækkes og stilles på plade.
Tørres 6 minutter ved 250°C.
Ovnen slukkes og skorperne tørrer ca. ¾ timer i ovnens eftervarme.

Tips: Skorperne opbevares i kagedåse eller tætsluttende plastpose.
Serveres til kaffe og te med smør, ost og marmelade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her