200 g smør
200 g sukker
3 æg
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
250 g hvedemel
½ dl fløde
325 g afdryppede syltede kirsebær
50 g grofthakkede valnøddekerner
Rør blødt smør godt sammen med sukker og rør æggene i et ad gangen. Rør vaniljesukker i.
Bland bagepulver i melet og rør det i skiftevis med fløden.
Kom dejen i en velsmurt springform, 24 cm i diameter.
Fordel de godt afdryppede kirsebær herpå sammen med grofthakkede valnødder.
Bag kagen ved 170°C i ca. 45 minutter.
Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.
Tips: Her er brugt syltede kirsebær og valnødder som fyld, men man
kan også bruge henkogte fersken- eller abrikosstykker, ligesom frosne,
næsten optøede jordbær eller hindbær er egnet fyld.