Logo

Gaffelboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 g gær
7 dl vand
6 dl hvedemel
3 dl grove havregryn
2 tsk salt
1-2 spsk rørsukker

Dette fladbrød er ofte ganske vellykket og kræver meget lidt arbejde.

Brødet kan bruges til pita, idet der naturligt opstår et luftrum, eller blot til morgenmad eller brunch.
Dejen sættes natten over og røres blidt om morgenen.
Ingen æltning er påkrævet.
Klask dejen op på bagepapir i små portioner og bag den i 15-20 minutter ved 220°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 19.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her