Den kolde,
andalusiske suppe kan laves rød med røde grøntsager og grøn med grønne
grønsager. Nyd den som forret, snack eller et supersundt morgenmåltid.
Arbejdstid: 25 min.
Køletid: min. 1 time. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Gazpacho:
1 rød peberfrugt
3 store, modne
tomater
¼ agurk
1 stilk bladselleri
1 fed hvidløg
1 spsk rødvinseddike
½ spsk olie
1-2 tsk citronsaft
½ tsk sukker
evt. Tabasco
salt og peber
*
Sådan laves Gazpacho:
Rens peberfrugten.
Halvår tomater og agurk på langs og skrab kernerne ud.
Skær alle grøntsager
i små terninger.
Tag ca. en fjerdedel
fra til topping og blend resten sammen med knust hvidløg og de øvrige
ingredienser.
Smag til med
Tabasco, salt og peber og stil suppen i køleskab indtil servering.
Server i glas toppet
op med resten af grønsagerne.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------