Dej:
100 g margarine
1 dl mælk
¾ pk.(37,5 g) gær
2 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
250 g hvedemel
Remonce:
50 g margarine
50 g sukker
½ spsk hvedemel
Fyld:
1 æg
1 spsk Maizena
2 spsk sukker
2 ½ dl mælk
2 tsk vanilje
Pynt;
Glasur af flormelis, kakaopulver og varmt vand
Remonce:
Margarinen (der skal helst være lidt blød) blandes sammen med sukker og hvedemel.
Kagecreme:
Æg, Maizena, sukker og mælk blandes sammen i en gryde, opvarmes 3-4 min (piskes under opvarmning) og smages til med vanilje.
Dej:
Margarinen smeltes og gæres smuldres i. (håndlun) Tilsæt sukker, salt, æg og halvdelen af melet. Tilsæt hvedemel til dejen ikke klistrer mere Lad dejen hæver 15 min. tildækket
Rul dejen ud til en firkant (ca. 30 x 30 cm) Firkanten deles i 16 lige store dele
På hvert dejstykke anbringes 1 tsk remonce og dejstykket lukkes godt sammen om remoncen og anbringes på en plade på bagepapir med lukningen nedad og trykkes let flade.
Hæver ca. 15 min.
Tyk derefter et hul ned i hver bolle med tommelfingeren og heri fyldes en tsk kagecreme og pensles med æg.
Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210ºC.
Efter afkøling pyntes bollerne med glasur