Logo

Bradepandekage med smørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kage med kakao og smørcreme er let at lave og ser super flot ud. Prøv kagen som dessert med gæsterne, fødselsdagskage, til eftermiddagskaffen eller til andre festlige lejligheder.

250 g smør
500 g sukker
4 æg
400 g hvedemel
41/2 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
6 spsk kakao
1 ½ dl mælk
1 ½ dl kogende vand


Smørcreme:
125 g flormelis
kogende vand
250 g smør

*


Smør og sukker røres hvidt og æggene tilsættes lidt efter lidt.
Hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao blandes og tilsættes skiftevis med mælken.
Til sidst tilsættes det kogende vand.
Kagen bages i en lille bradepande (ca. 35x25 cm) ved 175 i ca. 1 time. Smørcremen laves ved at røre flormelis med kogende vand til almindelig glasur.
Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt.
Cremen bliver blød og meget luftig.
Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med smørcremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her