Logo

Fastelavnsboller med remonce - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g margarine
1,5 dl mælk
50 g gær
3 spsk sukker
1 tsk salt
2 æg
300 g rismel
100 g majsmel
100 g majsstivelse
Remonce:
100 g smør eller margarine
100 g sukker

Smelt margarinen og hæld den sammen med mælken i en skål, lad det afkøle til 37°C eller lillefingervarmt.
Tilsæt sukker, salt og æg.
Rismel, majsmel og majsstivelse blandes og halvdelen tilsættes.
Tilsæt mere melblanding til dejen ikke klistrer mere.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 15 min.
Del dejen i 2 og rul den ud til to firkanter på ca 30x30, skær hver firkant i 9 og læg en klat remonce på hver.
Luk dejen over og klem sammen og sæt bollerne med samlingen nedad på en smurt plade eller på bagepapir.
Efterhæv ca. 30 min.
Pensl bollerne med æg eller smør og bag dem ved 250°C i ca 10 minutter.


Remonce:
Den bløde smør eller margarine røres sammen med sukker.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her