Dej:
35 g gær
100 g plantemargarine
31/2 dl kærnemælk
1 dl sukker
½ tsk salt
½ tsk kardemomme
500 g hvedemel
Fyld:
75 g plantemargarine
1 dl kokos
100 g reven chokolade
1 æggehvide
1 æg til pensling
Pynt:
75 g overtrækschokolade
kokos
Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i.
Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst.
Kom sukker, salt, kardemomme og hvedemel i lidt ad gangen.
Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.
Rør imens plantemargarine,kokos og chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 30 stk
Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten.
Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225° i 8 - 10 min.
Når bollerne er kolde, smeltes chokoladen og kommer over bollerne. Drys med kokos, inden chokoladen stivner.