100 g smør
2 æg
150 g sukker
1 dl kakaomælk
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mørk chokolade (grofthakket)
25 g valnøddekerner (grofthakkede)
Glasur:
50 g flormelis
1 spsk kakaomælk
½ tsk kakao
Smelt smørret og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker sammen, til det bliver lyst og luftigt.
Tilsæt kakaomælk.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det i æggeblandingen.
Tilsæt smeltede smør.
Vend chokoladen og valnødderne i dejen.
Hæld dejen i 6 stk smurte forme.
Lad kagerne bage midt i ovnen i en halv time ved 175ºC.
Lad kagerne køle af i formene.
Glasur: Rør flormelis og kakaomælk sammen.
Pynt hver muffin med ca. 1 tsk lys glasur.
Rør kakao i resten af den lyse glasur og gentag pyntningen.
Spise muffinsene, mens de er lune.
Tips: Man kan varme muffinsene i ovnen eller på en brødrister, så bliver de dejligt lune igen.