Logo

Tomatbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 - 12 stk

Grunddej:
25 gram gær
2 deciliter lunkent vand
2 spsk rapsolie
½ tsk salt
5 deciliter durummel
 
Smuldr gæren i en stor skål.
Kom vandet i skålen og rør til gæret er opløst.
Kom rapsolie og salt i skålen og rør rundt.
Kom lidt efter lidt melet i skålen, og ælt dejen godt.
Drys lidt hvedemel på bordet.
Hæld dejen ud på bordet, og ælt den færdig.
Rul dejen ud til en firkant cirka 25 x 45 cm.
Fyld:
1,5 dl tomatpure
et halvt lille løg
150 gram kogt skinke (kan udelades)
75 gram revet mozzarellaost
2 spsk hakket frisk oregano eller
1 tsk tørret oregano.
 
Pil løget og skær det over. Hak halvdelen af løget fint.
Kom det hakkede løg i skålen med tomatpure og rør godt sammen.
Fordel tomatblandingen ud på hele dejen.
Skær skinken i tern og fordel den på dejen.
Drys osten over skinken.
Skyl og hak oreganoen fint og drys over osten.
Rul dejen sammen til en pølse på den brede led, så pølsen er 45 cm lang.
Skær pølsen i 12 skiver, og sæt tomatbrødene på en bageplade med bagepapir.
Tænd ovnen på 200°C.
Dæk tomatbrødene til og lad dem hæve i 15 minutter.
Bag tomatbrødene øverst i den forvarmede ovn i 12-15 minutter.
Tag tomatbrødene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.
Tips: Tomatbrødene kan fryses

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her