Logo

Tomatboller med cheddar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl lunkent vand
1 ½ spsk pasta af soltørrede tomater eller tomatkoncentrat
25 g gær
2 spsk olie
1 tsk salt
ca. 450 g hvedemel
100 g reven dansk cheddarost
 
Udrør gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig.
Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 1 time tildækket.
Del dejen i 25 stykker, og form dem til boller.
Lad dem efterhæve ca. 15 min.
Pensl bollerne med vand, og bag dem ved 200º. i ca. 18 min.
Disse boller er gode som tilbehør til supper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her