Logo

Ciabattaboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hvedemel
200 g durum hvedemel
50 g gær
6 ½ dl lunkent vand (37ºC)
lidt salt

Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt hvedemel og salt.

Ælt dejen og lad den hæve tildækket og lunt i en halv time.
Drys hvedemel på bordet. Del dejen i to lige store stykker.

Slå luften ud af dejen og form den til 16-24 boller.
Sæt bollerne på to bageplader.

Efterhæver tildækket og lunt i ca. 1 time.
Bollerne pensles med vand og drysses med hvedemel lige inden bagningen.
Brødene bages i en 200ºC varm varmluftsovn.

Bollerne tages ud efter ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her