Logo

Peach cream pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
½ tsk salt
3 spsk sukker
125 g smør
Fyld:
1 dåse halve ferskner 825 g
2 spsk sukker
2 tsk kanel
4 dl fløde
4 æggeblommer
½ dl mandelflager

Bland de to melsorter, salt sukker og smør til en grynet masse med en gaffel eller i køkkenmaskinen.
Kom dejen i en pie-form med høj kant, ca 25-30 cm i diameter.
Tryk den godt til og lad den gå godt op ad kanterne.
Forbag bunden i 8 min ved 225°C.
Lad de halve ferskner dryppe af på lidt køkkenrulle.
Læg dem på den forbagte bund med den runde side opad.
Strø sukker og kanel på.
Pisk fløden tyk, tilsæt æggeblommerne og hæld det over fersknerne. Drys mandelflager på.
Bag pien ved 225°C i 25-30 min på nederste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her