150g smør
225 g sukker
3 æg
100 g let hakkede rosiner
1 god sjat rom
25 g kakao
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
175 g hvedemel
½ dl mælk
½ dl kogende vand
Glasur:
125 g flormelis
2 spsk kogende vand
Kom de hakkede rosiner på en dyb tallerken.
Hæld rom på og rør rundt.
Sæt husholdningsfilm over og lad dem trække i 15 minutter.
Smør og sukker røres godt.
Rør æggene i et ad gangen og rør til en let og luftig creme.
Rør kakao og vaniljesukker i sammen med de marinerede rosiner med rommen.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken.
Smør en springform på ca. 22 cm i diameter på siderne og læg et stykke bagepapir i bunden.
Rør det kogende vand i dejen, der straks bredes ud i springformen.
Bag kagen på næstnederste rille ved 175°C i ca. 1 time.
Løsn kagen forsigtigt i kanten og tag ringen af formen.
Køl af.
Rør flormelis med kogende vand til glasur, der bredes over den nybagte kage.