Logo

Chokoladekage med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
250 g sukker
3 æg
2 spsk kakao
100 g rosiner
½ dl fløde
¾ dl mælk
2 tsk bagepulver
275 g hvedemel

Smør og sukker røres godt, til det er let og luftig, æggeblommerne røres i én ad gangen.
Tilsæt kakao og rosiner.
Bland fløde og mælk og rør det skiftevis med melet, der er blandet med
bagepulveret.
Æggehviderne piskes helt stive og vendes forsigtigt i til slut.
Fyld dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen på næstnederste rille ved 175°C i ca 50 min.
Lad kagen stå og svale lidt af, inden den tages ud af formen.
Når den er taget ud, køler den af på en bagerist.
Sigt lidt flormelis over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her