Logo

Chokoladekage med smørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
125 g margarine
200 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk natron
3 æggehvider
1 ½ dl mælk
125 g chokolade
 
Smørcreme:
50 g smør
50 g flormelis
 
Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles. Derefter røres sukker og
æggeblommer i.
Hvedemel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet
masse.
Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen.
Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform.
Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175ºC varme i ca 50 min.
Når kagen er afkølet, skæres den igennem.
Smør og flormelis blandes og cremen smøres mellem lagene. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her