(4-6 personer)
Lækker italiensk opskrift der er god at have liggende i fryseren.
12 pandekager
2 hakkede, mellemstore løg
4 fed hvidløg
140 gr. hakket pancetta
3 spsk ekstra jomfruolie
450 gr. hakket oksekød
450 gr. hakket svinekød
225 gr. hakket kyllingelever
2 ds italienske, hakkede tomater
Koncentreret tomatpuré
225 gr. basilikumblade
½ flaske rødvin
Friskrevet muskatnød
Salt og peber
100 gr. mozzarella
Smør
Hvedemel
Mælk
Laurbærblad
Muskatnød
50 gr. parmesanost
Brun løg, hvidløg og pancetta i olien.
Kom kødet i og brun det godt.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, basilikumblade, rødvin, ¾ friskreven muskatnød, salt og peber og lad det stå og snurre i et stykke tid.
Kom retten i en 140ºC varm ovn og lad det småsimre i 4 timer.
Kom 1 spsk fyld pr. pandekage og rul dem sammen. Kom dem i et gratinfad og drys mozzarella over.
Kom pandekagerne i ovnen indtil osten er smeltet og bliver gylden.
Lav en bechamelsauce af smør, hvedemel mælk der piskes sammen og krydres med laurbærblad, mu-skatnød og fordel den ud over pandekagerne.
Drys parmesanost over og kom den i en 200ºC varm ovn i en halv times tid.