Lækker italiensk ret uden kød.
12 pandekager
150 gr. ricotta
150 gr. gorgonzola
100 gr. mozzarella
195 gr. parmesan (gerne Parmigiano Reggiano)
Hvedemel
Smør
Mælk
¾ dl fløde
450 gr. spinat
1 bundt finthakkede forårsløg
Lav en bechamelsauce af smør, hvedemel og mælk der piskes sammen. Tilsæt fløden.
Kog spinaten i en kasserolle med en klat smør. Dræn den og hak den i mindre stykker.
Kom ricotta, gorgonzola, 70 gr. parmesan i skålen med spinat. Tilsæt forårsløggene og bland det godt.
Tilsæt ¼ af bechamelsaucen og fordel fyldet i de 12 pandekager, der foldes og kommes i et smurt gratinfad.
Drys mozzarella over og rundt om pandekagerne og fordel. bechamelsaucen ud over pandekagerne. Drys 125 gr. parmesanost.
Kom fadet i en 200ºC varm ovn i ½ time.