Dej:
300 g hvedemel
200 g smør/margarine
50 g sukker
2 æg
50 g gær
1 spsk vand.
Fyld:
75 g smør/margarine
75 g sukker
50 g sukat
50 g rosiner
50 g knuste makroner
Pynt:
Æggestrygelse og groft sukker
Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter hvedemel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Form dejen til 2 pølser der rulles ud i bagepladens længde.
Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå drys ses rosiner sukat og de knuste makroner.
Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en bageplade og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Stryges med æggestrygelse, drys ses med groft og bages på ovnens midterste rille ved 220°C (middel varme) i ca. 12 min.
OVNEN SKAL HAVE DEN RETTE TEMPERATUR FRA STARTEN.
Er fryseegnet