500 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 æg
200 g sukker
2 spsk vaniljesukker
reven skal af 1 citron
250 g smør eller margarine
75 g valnødder
75 g hasselnødder
½ tsk kanel
½ tsk ingefær
½ tsk nelliker
½ tsk kardemomme
Glasur:
150 g flormelis
1 spsk citronsaft
Desuden:
Krymmel
Sukkerkugler
Cocktailbær
Smørret smuldres i melet, der er blandet med bagepulver.
Æg, sukker, vaniljesukker og citronskal røres i.
Hak nødderne fint, og vend dem i dejen med krydderierne.
Lad dejen hvile 30 minutter i køleskab.
Rul dejen tyndt ud og stik kagerne ud i forskellige faconer.
Sæt dem på bagepapir på en plade.
Bag kagerne i en varm ovn ved 200ºC i ca. 12 minutter.
Lad dem køle af på bageristen.
Rør en glasur af flormelis og citronsaft og smør den ud over kagerne.
Pynt dem.