Logo

Boller med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller smager dejligt - og chokoladestykker er med til at gøre disse boller helt fantastiske. Prøv dem en søndag eftermiddag til kaffen eller teen. Bollerne er lette og hurtige at lave.


10 stk

50 g smør
1 dl mælk
25 g gær
½ spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg
275 g hvedemel
3 spsk hakket chokolade
æg til pensling

*


Findel gæren i dejfadet.
Smelt smørret, tilsæt mælken og lad den blive håndvarm før den hældes over gæren, som røres glat.

Tilsæt sukker, salt, det sammenpiskede æg og derefter melet.

Rør dejen godt og bland den hakkede chokolade i.
Dejen er meget blød og må sættes på plade med bagepapir ved hjælp af et par skeer.
Efter et par minutter kan bollerne formes og glattes med hænderne. Lad bollerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
Bollerne pensles med sammenpisket æg og bages i forvarmet ovn ved 200º på midterste rille i ca. 15 min. Afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her