Logo

Waldorffsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mayonnaise eller cremefraiche 18%
1 dl piskefløde
2-3 rå æbler i strimler uden kernehus og skal, fx Belle Boskop
¼ rå selleri skrællet og skåret i strimler som tændstikker eller 3 stilke bladselleri i tynde skiver
lidt citronsaft
lidt fransk sennep
valnøddekerner
grønne eller blå vindruer, halverede og uden sten

Mayonnaise/cremefraiche og piskefløde, der er pisket til stift skum, blandes og smages til med sennep og citronsaft. Heri blandes æbler og selleri, samt druer og valnøddekerner. Serveres pyntet med valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her