Salade de raviolles de munster et sa creme au roquefort - 4-6 personer
400 gr Munster (Alsace ost)
2 æg
100 gr revet roquefort
100 gr frisk flødeost
50 gr bredbladet persille salat
300 gr frisk pasta dej
Salt og peber
Sauce:
¼ l piskefløde
4 spsk valnøddeolie
1 lille bdt purløg
Salat og dressing:
2 spsk rødvinseddike
1 lille bundt feld salat
1 lille hoved frisse salat
Salt og peber
Munsterosten, rødkitteosten - en meget kraftig alsacisk ost, æg og den friske ost røres sammen og smages til med salt og peber. Ostemassen rulles ind i film og pocheres i ca 15 min. Persille bladene friteres i olie.
Raviolidejen rulles ud, stikkes ud med fx. en lille kop, den pocherede ostemasse skæres i skiver. På hver skive lægges to friterede persilleblade. De lægges på dejen, som pensles med æg og foldes omkring osten og pressen sammen i kanten. lalt 16 stk Raviolien koges 'al dente', ca. 2 min.
Salaterne renses og skylles, stilles i koldt vand i en halv time.
Saucen:
Piskefløden koges op og tilsættes roquefort, smages til med salt og peber og snittet purløg.
Dressing: Røres sammen.
Anretning:
Salaten anrette s midt på tallerkenen vendt i dressing og raviolien lægges uden om med
saucen rundt om. Pyntes med persilleblade.
TIPS: I stedet for Roquefort kan man bruge blåskimmelost.