150 g mandler
4 æg
3 dl sukker
57 g Daim chokolade
1 spsk hvedemel
3 dl piskefløde
3 kiwi
Daim chokolade
chokolade
* Tilberedning
Smut og kværn mandlerne til kagebunden.
Pisk 4 æggehvider stive.
Vend 2 dl sukker, mandler og hvedemel i.
Bred dejen ud i en smurt springform med en diameter på ca 24 cm.
Sæt den i ovnen og bag.
Lad den afkøle lidt i formen, inden bunden tages ud og afkøler helt på en bagerist.
Hak de 57 g Daim fint.
Pisk de 4 æggeblommer og 1 dl sukker porøst.
Pisk fløden og vend den i æggemassen.
Gem lidt hakket Daim til pynt og vend resten i cremen.
Bred dejen ud over tærtebunden og sæt den i fryseren i 1½-2 time.
Pynt med den gemte hakket Daim og kiwi skåret i skiver og chokolade.
Bages ved 175 °C i 30 minutter.