500 g søde kartofler skrællede og skåret i 2 cm. bidder
2 spsk olivenolie
1 dl hakket mango chutney
1 spsk balsamico eddike
salatblade
500 g kalkunbryst skåret i 2 cm. bidder
1 tsk salt
½ dl hakket persille
¼ tsk friskkværnet sort peber
Bring de søde kartofler o kog med så meget vand, at de er dækket, i en
gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 10 minutter, eller til
kartoffelstykkerne er møre.
Hæld vandet fra.
Opvarm imens olien i en pande over middel til kraftig varme, og steg
kalkunstykkerne med ½ tsk salt i ca. 5 minutter, til de er brune, under
hyppig omrøring.
Tilsæt de søde kartofler. chutney, persille, balsamico, peber og resterende ½ tsk salt.
Svits de hele i 1-2 minutter under hyppig omrøring, så smagsstofferne
blandes.
Server salaten varm på et lag salatblade.