1 kg kartofler
3 små løg
1/5 dl olivenolie
2 tsk salt
6 æg
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
Pil, og hak løgene.
Varm 1 ¼ dl olie op på en stor pande.
Kom kartoffelskiverne i, krydr med salt, og lad dem blive overtrukket af olie, mens de vendes jævnligt.
Lad dem stege i ca. 10 min ved svag varme.
Kom løgene i, og lad det stege i yderligere 10 min.
Lad kartoffelblandingen dryppe af i en sigte.
Pisk æggene med ½ tsk salt og bland dem i kartoffelmassen.
Varm resten af olivenolien op på en pande og kom omeletmassen heri.
Fordel den godt, og lad den stivne ved svag varme i ca. 3 min.
Dæk panden med en stor tallerken.
Vend panden, så omeletten ligger på tallerkenen.
Lad den forsigtigt glide tilbage på panden, og steg den på den anden side.